scha cha strawberry diary !

scha cha strawberry diary !

Tuesday, 27 December 2011

semakin sayang kamoo

my husband

hey ! pic kat atas too name dye
aiman syakirin ! my husband lha ! yayang dye ! hee dye nie BUCUX ak , ak sayang dye sangad2 ! da couple lebih setaon ! tpy dye tetap bersabar dgn perangai ak yg degil nie ! hehe ! btw dua2 same ego tpy ta mao ngaku ken2 ! yg slalu cari pasal mecty lha ak hehe sehari ta cari pasal tak sah ! dah too ta pasal2 kne mara dgn dye ! too lha yg ak suke time dye mara ! comey ! hehe (kembang bf ak ) pe2 pun hnya dye yg ak cinta dan yg ak sayang ! btw ak da lupe ken sume pasal ex2 bf ak ! ( aiman : b , btol ta tipu bby da lupe ken sumpah ! ) lepas nie ktew tutup buku lame bukak buku baru yg lebih indah dari sebelomnye amin ~ . . ( ape yg b na kesetiaan kejujurun dan bnyak lagi bby akn tunai ken insyallah hope b pun mcm too jugakk ) oke i love love love love u moreeeeeee lha aiman syakirin ! muuaahhh ! 
nur natasha hanya ada aiman syakirin !


in relationship !!

                

No comments:

Post a Comment